Otteluraportti: Gnistan jäi tasapeliin Vaajakoskea vastaan

Kuva: Marko Pennanen

Gnistan ja FC Vaajakoski tasasivat pisteet Kakkosen A-lohkon ottelussa keskiviikkona. Vaajamiehisenä liikkeelle lähtenyt Gnistan johti ottelua pitkään, mutta vieraat kirivät lopussa tasoihin rangaistuspotkumaalilla. Ottelua Mustapekka Areenalla seurasi 297 katsojaa. Lue lisää…

Tallennettu kategorioihin Otteluraportit |

Jesse Ahonen ja IF Gnistan sopimukseen

IF Gnistan ja Jesse Ahonen ovat allekirjoittaneet loppukauden kattavan pelaajasopimuksen. Sopimus julkaistiin Mustapekka Areenalla illan FC Vaajakoski -ottelun puoliajalla. Lue lisää…

Tallennettu kategorioihin Uutiset |

Matsipäivän haastattelussa Jani Kaukomaa: – ”Lupaan, että kentällä nähdään nälkäinen Gnistan”

Gnistan jatkaa pelejään Kakkosessa tänään kotiottelulla FC Vaajakoskea vastaan. Puolustaja Jani Kaukomaan mukaan Järvenpäässä koettu pettymys on historiaa ja Gnistan lähtee nälkäisenä kohti illan taistoa.

Gnistanin edellinen ottelu päättyi pettymykseen Järvenpäässä. Onko asiaa käsitelty joukkueen kanssa kuluvan viikon aikana?

Kieltämättä tulos sekä meidän esitys oli pettymys, mutta olemme käyneet asiat joukkueena läpi ja tiedämme miten jatkossa toimia, jotta vastaavanlaisia mahalaskuja ei pääse käymään.

Tänään kentällä nähdään sisuuntunut Gnistan. Millä eväin voitto Vaajakoskesta irtoaa?

Sen voin luvata, että kentällä tullaan näkemään nälkäinen kotijoukkue. Poissaolojen takia kokoonpanossa tullaan näkemään muutoksia, mutta se avaa muutamalle nuorelle pelaajalle mahdollisuuden näyttää kykynsä ja se voi olla piritysruiske, mitä joukkue tällä hetkellä tarvitsee.

Minkälaiset terveiset haluat lähettää otteluun saapuvalle yleisölle?

Teitä on ollut kiitettävästi paikalla kauden ensimmäisissä otteluissa ja se on näkynyt tunnelmassa positiivisella tavalla. Pelaajan näkökulmasta tämä on ehdottoman tärkeä asia, sillä se antaa lisäenergiaa pelaamiseen. Iso kiitos myös FutisForumin ahkerille ja uskollisille Gnistan-sotureille!

Illan ottelussa annamme jokaisen katsojan itse päättää ottelulipun hinnan. Mustapekka Areenan Gnistan Bar aloittaa tarjoilun tunti ennen ottelun alkua. Ota siis kaverisi mukaan ja tule nauttimaan futiksesta!

Tallennettu kategorioihin Uutiset |