Kaikki

Uutiset

Ennakot

Ennakko: Futura – Gnistan

Sunnuntaina Gnistan matkaa Porvooseen Futuran vieraaksi. Keltaiset lähtevät klo 18.30 alkavaan kamppailuun hyvässä vireessä, sillä kahdessa edellisessä ottelussa pisteet ovat jääneet Oulunkylään vakuuttavien esityksien päätteeksi.

Uutiset

Mika Lönnström siirtyy ulkomaille valmentamaan

IF Gnistanin toiminnanjohtaja Mika Lönnström on päättänyt tarttua ainutlaatuiseen mahdollisuuteen, kun hän aloittaa kesäkuun alussa valmentajana ja akatemiajohtajana thaimaalaisen Roi Et United -jalkapalloseuran organisaatiossa.

Otteluraportit

Gnistan 3-0 Kiffen

Gnistan otti lauantaina kauden neljännen voittonsa, kun Kiffen kaatui vakuuttavan esityksen päätteeksi 3-0. Gnistanin maaleista vastasivat Tuomas Mustonen kahdesti ja Antti Uusitalo.

Ennakot

Ennakko: Gnistan – Kiffen

Lauantaina Oulunkylässä pelataan mielenkiintoinen paikalliskamppailu, kun perinteikäs helsinkiläisjoukkue Kiffen saapuu Fair Pay Areenalle. Ottelu alkaa klo 17:00.

Otteluraportit

Gnistan 2-0 MP

Gnistan otti kauden kolmannen täyden pistepottinsa maanantaina, kun Fair Pay Areenalla kaatui Mikkelin Palloilijat 2-0.

Ennakot

Ennakko: Gnistan – MP

Maanantaina 21.5 Gnistan saa vieraita Mikkelistä kun Mikkelin Palloilijat saapuu Oulunkylään klo 18.30 alkavassa ottelussa.

Otteluraportit

LPS 1-0 Gnistan

Gnistan koki kauden toisen tappionsa, kun LPS vei kolme pistettä keskiviikkona Laajasalon nurmella lukemin 1-0. Keltaisilla oli runsaasti paikkoja toisella puoliajalla mennä ottelussa johtoon, mutta

Ennakot

Ennakko: LPS – Gnistan

Gnistan kyläilee kauden neljännessä otteluussaan Laajasalossa LPS:n vieraana. Keltaisilla on alla kaksi voittoa, joten helatorstain aaton kohtaamiseen suunnataan hyvistä lähtökohdista.

Uutiset

Aaltonen selvisi säikähdyksellä

Gnistanin ja JäPSin launtaisessa Kakkosen ottelussa vaarallisen näköisesti loukkaantunut maalivahti Timo Aaltonen selvisi tärskystään säikähdyksellä. 68 minuutin kohdalla Einari Kuritun myöhästyneen liu’un päähänsä saanut Aaltonen

Otteluraportit

Gnistan 2-1 JäPS

Gnistan otti kauden ensimmäisen kotivoittonsa, kun Järvenpään Palloseura kaatui lukemin 2-1. Ottelu oli pitkälti ennakkokaavailujen mukainen Gnistanin pitäessä palloa ja JäPsin vetäytyessä omalle puoliskolleen.

Ennakot

Ennakko: Gnistan – JäPS

Launtaina Fair Pay Areenalle saapuu vieraaksi jo kertaalleen Suomen Cupissa 0-1 kaatunut Järvenpään Palloseura. JäPS on aloittanut kautensa kahdella murskavoitolla kaataen MP:n 5-0 ja KTP:n

Otteluraportit

Gnistan 2-3 KTP

Gnistan avasi kautensa Kakkosen itälohkossa tappiolla. KTP viimeisteli paikoistaan tappavan tehokkaasti ja vei kolme pistettä mukanaan.