HUOM! Olemme joutuneet tekemään muutoksia Kesän leiriaikatauluihin Korona-tilanteen johdosta. Kesäkuun alun leirit pidetään puolipäiväleireinä (klo 9-12) ja niissä huomioidaan terveysviranomaisten sekä Palloliiton antamia ohjeita mm. rajoittamalla osallistujamäärää. Kesäkuun alun leireille emme myöskään tarjoile lämmintä ruokaa osallistujille vaan toivomme lasten ottavan mukaan pienen välipalan. Leiriviikon hinta on 55€/osallistuja.

Futisleiri pidetään hienoissa puitteissa Oulunkylän Mustapekka-areenalla. Leirien ajankohdat ovat 1. – 5.6.2020 ja 8. – 12.6.2020. Futisleiri on tarkoitettu 2015 – 2007 syntyneille pojille ja tytöille.

Ilmoittaudu kesäkuun futisleireille tästä.

Loppukesän futisleirit järjestetään 27.-31.7. ja 3.-7.8. Loppukesän futisleirillä päivän kesto on klo 9.00 – 15 (Aktiivinen toiminta loppuu noin klo 14 mutta pelaajat voivat olla valvonnassa klo 15:sta asti). Ilmoittautuminen loppukesän futisleireille aukeaa myöhemmin.

Futisleirillä harjoitellaan jalkapalloa ja se on loistava paikka ensiaskelten ottamiseen kuningas jalkapallon parissa. Mikäli olet jo joukkuetoiminnassa mukana, on futisleiri loistava paikka parantaa taitojasi.

Huom! Leirit sopivat siis niin vasta-alkajille kuin vähän kokeneemmillekin futaajan aluille! Futisleirin ohjaajina toimivat Gnistanin valmentajat ja pelaajat.