HUOM! Olemme joutuneet tekemään muutoksia kevään/kesän futiskerhon aikatauluihin Korona-tilanteen johdosta. Kevätkausi futiskerhon osalta alkaa poikkeuksellisesti vasta 3.6. ja on hinnaltaan 30€. Kerhon osallistujamäärää on kevätkaudeksi rajoitettu hieman normaalista pienemmäksi.

TULE MUKAAN PELAAMAAN!
Gnistanin Futiskerhon uusi kausi alkaa kesäkuussa 3.6.2020! Kevään kausi kestää 3.6.2020 – 24.6.2020. Syksyn futiskerhon kausi on 5.8.2020-30.9.2020
Kerhossa opetellaan jalkapallon alkeita ja liikunnallisia perustaitoja leikkien ja pelaten. Aloita nyt uusi harrastus ja tule mukaan pelaamaan!

Futiskerho on suunnattu 2013-2016 -syntyneille tytöille ja pojille.

HINTA: 30€ kevätkausi ja 65€ syyskausi

Jaamme lapset harjoituksissa ryhmiin iän mukaan. Kesäkaudella tytöt ja pojat harjoittelevat samaan aikaan, mutta tytöille on lähtökohtaisesti omat ryhmät.

Harjoittelemme keskiviikkoisin klo 17-18 Oulunkylän urheilupuiston Mustapekka Areenalla. 

Uudet osallistujat: Ensimmäisen harjoituskerran voi kokeilla sitoumuksetta, ja päättää sitten onko mukana. Kerhoon voi tulla mukaan milloin vain, myös kesken kautta!

Ilmoittautuminen kevätkaudelle:
Poikien futiskerhoon tästä.
Tyttöjen futiskerhoon tästä.

Syyskaudelle ilmoittautuminen aukeaa myöhemmin.

HUOM! UUDET ILMOITTAUTUJAT: Ilmoittautukaa viimeistään edellisen viikon aikana, kun haluatte tulla mukaan! Eli jos haluatte tulla ensimmäistä kertaa esim. ke 3.6, ilmoittautukaa viimeistään edellisenä sunnuntaina 31.5. Kerho on hyvin suosittu, ja haluamme varmistaa, että meillä on tarpeeksi valmentajia ja apuohjaajia paikalla.

TULE MUKAAN!