Gnistan perustaa B-tyttöjoukkueen – tule mukaan avoimiin harjoituksiin

Ensi kaudeksi perustettava tyttöjen B-juniorijoukkue etsii uusia pelaajia.

Kuluva vuosi on ollut IF Gnistanin edustusjoukkueille menestyksekäs, sillä miehet nousivat Ykköseen ja puolestaan naiset olivat lähellä nousukarsintapaikkaa Kakkoseen. Seuran strategian mukaisesti Gnistanissa halutaan rakentaa pelaajapolut junioreista aina edustusjoukkueiseen saakka, joten kaudeksi 2020 seura perustaa B-tyttöjoukkueen. Jos sinua kiinnostaa tulla mukaan eteenpäin menevään organisaatioon ja tavoitella jo nyt tai lähitulevaisuudessa paikkaa naisten edustusjoukkueessa, niin tule rohkeasti mukaan. Kaudella 2020 B-tytöt pelaavat Helsingin piirin Kakkosessa.

Uusi B-juniorijoukkue harjoittelee aluksi yhdessä naisten edustusjoukkueen kanssa Oulunkylän Mustapekka Areenalla. Naisten edustusjoukkueen päävalmentaja on Mikke Salonen. Tarkoituksena on muodostaa tammi-helmikuussa oma joukkue ja aloittaa omat harjoitukset. Alla mainittuna marraskuun avoimien harjoitusten ajankohdat, mutta voit myös toki tulla myöhemmin mukaan toimintaan.

Ma 18.11 klo 20:15 alkaen
To 21.11 klo 18:45 alkaen
Ma 25.11 klo 20:15 alkaen

Lisätiedot alla olevista yhteystiedoista.

Joukkueenjohtaja (B-tytöt)
Daniel Björklöf
puh. 050-5811193

Joukkueenjohtaja (Naiset)
Patrik Ekström
puh. 040 0474443

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.