Naisten edustusjoukkue järjestää avoimia harjoituksia

Gnistanin naisten edustusjoukkue järjestää avoimia harjoituksia.

Gnistanin naiset päättivät kauden 2019 sijoittumalla Naisten Uudenmaan Kolmosen lohkossa kolmanneksi. Joukkue oli itse asettanut tavoitteekseen yltämisen neljän parhaan joukkoon, joten tämä ylittyi hienosti. Mikäli alkukauden pistemenetyksiltä olisi vältytty, niin tulos olisi voinut olla vielä parempi. Joka tapauksessa joukkue on jälleen kehittynyt kauden aikana oikeaan suuntaan. Henki on ollut todella hyvä koko kauden ja joukkue on viihtynyt harjoituksissa ja peleissä. Kauden aikana joukkoon liittyi uusia pelaajia, mikä oli erittäin tärkeää ja se auttoi loukkaantumisten kanssa.

Kauden päätöspalaveri on pidetty ja palkinnot jaettu, joten pian käännämme katseen kauteen 2020. Gnistanin seurajohto tukee naisten edustusjoukkueen arvon kohentamista sekä nousua korkeammalle tasolle, joten ensi kaudella selkeänä tavoitteena on nousu Kakkoseen. Se ei tietenkään tule olemaan helppoa ja varmasti moni muukin joukkue tulee nousua tavoittelemaan. Valmistelut tulevaa kautta ajatellen ovat jo alkaneet. Päävalmentajana jatkaa Mikke Salonen, jonka johdolla pelijärjestelmä on kehittynyt ja valmentamisen tasosta nousu ei varmasti jää kiinni. Tarkoituksena on ammattimaistaa toimintaa ja hakea nostetta mm. tekemällä vielä tiiviimmin yhteistyötä Gnistanin miesten edustusjoukkueen kanssa. Uskomme, että tätä kautta voimme myös lisätä resursseja naisten jalkapallon edustusjoukkueelle ja pelaajien osallistumisen pitäisi helpottua taloudellisesti ensi vuonna.

Toiminnan kehittyessä tarvitsemme myös uusia pelaajia joukkoomme. Etsimme ensisijaisesti pelaajia, jotka haluavat liittyä mukavaan joukkueeseen ja sitoutua yhteiseen tavoitteeseen ja harjoitella talven yli tehokkaasti.  Kauden alkaessa keväällä 2020 joukkueen on oltava valmiina ensimmäisestä ottelusta alkaen. Järjestämme uusille pelaajille avoimia harjoituksia Oulunkylän Mustapekka Areenalla osoitteessa Käskynhaltijantie 11 seuraavasti:

Ma 18.11 klo 20:15 alkaen
To 21.11 klo 18:45 alkaen
Ma 25.11 klo 20:15 alkaen

Kaikki halukkaat ovat tervetulleita mukaan tutustumaan toimintaan. Mukaan voi toki tulla muulloinkin, mutta pyrimme viimeistään tammikuussa siihen, että meillä on suurin osa ensi kauden pelaajarungosta toiminnassa mukana. Mikäli ajatus rupesi tuntumaan houkuttelevalta, niin ole yhteydessä Patrik Ekströmiin sähköpostitse tai puhelimella.

Yhteystiedot:

Patrik Ekström
0400-474443
patrik.ekstrom (at) live.com

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.