IF Gnistanin ja Käpylän Pallon kausikortit voimassa kauden molemmissa derbyissä

Gnistanin ja KäPa:n kausikortit ovat voimassa kauden molemmissa Keski-Helsingin derbyissä.

IF Gnistan ja Käpylän Pallo iskevät tällä kaudella yhteen Keski-Helsingin derbyissä muutaman vuoden tauon jälkeen. Seurat ovat sopineet markkinointiyhteistyöstä, jonka johdosta molempien joukkueiden kausikorteilla pääsee ilmaiseksi sisään kumpaankin kauden paikallisotteluun. Tämä koskee myös seurojen junioreille jaettuja kausi- sekä jäsenkortteja ja molempien osapuolien yhteisenä toiveena on nähdä mahdollisimman paljon junioreita katsomossa kummassakin derbyssä.

Kauden ensimmäinen Keski-Helsingin derby pelataan lauantaina 29. kesäkuuta. Gnistan on ottelussa kotijoukkue, joten kamppailun ennakkoliput myy Tiketti. KäPa:n kotiderby pelataan puolestaan lauantaina 28. syyskuuta. Molemmat derbyt pelataan Oulunkylän Mustapekka Areenalla.

Kategoria(t): Uutiset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.