Gnistan palasi alkuviikosta harjoituskentille – sunnuntaina kohti Mikkeliä

Gnistan palasi tällä viikolla harjoituksiin juhannustauolta. Keltapaidat jatkavat kauttaan kuluvan viikon sunnuntaina Mikkelissä MP:tä vastaan.
Gnistan palasi tämän viikon maanantaina takaisin harjoituskentille. Useamman päivän mittainen tauko teki hyvää koko joukkueelle ja tällä viikolla harjoituksissa on menty ajoittain melko kovaa.
– Pieni tauko teki kieltämättä erittäin hyvää fyysisesti sekä henkisesti. Alkuviikon aikana ollaan menty kovaa treeneissä ja juokseminen on tullut tutuksi. Tämän lisäksi olemme käyttäneet paljon aikaa pelin avaamiseen, kertoo hyökkääjä Teemu Pastila.
Sunnuntain ottelua ajatellen Gnistan on harjoitellut kuluvan viikon aikana luonnonnurmella. MP on ollut viime aikoina vahvassa vireessä, sillä mikkeliläiset ovat voittaneet kolme edellistä otteluaan maalierolla 11-4, mutta tästä huolimatta Pastila lähtee luottavaisena kohti vierasottelua.
-Lähdemme luottavaisin fiiliksin kohti sunnuntaita ja tarkoituksena on palata takaisin voittokantaan, jatkaa Pastila.