Gnistanin A-juniorijoukkueen avoimet harjoitukset marraskuussa


Viime viikolla Gnistan ilmoitti perustavansa A-juniorijoukkueen, jonka päävalmentajaksi tulee Roberto Nuccio. Gnistan kutsuu kaikki kiinnostuneet pelaajat avoimiin harjoituksiin 1.11.2017 lähtien.

“Gnistanille ei ole ollut vanhimpia juniori-ikäluokkia viime vuosina. Ensi kaudelle meille tulee erittäin kilpalukykyinen B-juniorijoukkue, kun 02-syntyneet muodostavat joukkueen rungon ja joukkue vahvistunee muutamille 01-syntyneillä. Samalla haluamme, että meillä on seurassa selkeä polku aina edustusjoukkueeseen asti ja A-juniorit palvelevat tätä tarkoitusta mainiosti. Tavoite on, että A-juniorit tekevät läheistä yhteistyötä edustusjoukkueen ja B-junioreiden kanssa”, kommentoi Antti Uusitalo Gnistanin johtokunnasta.

Lisätietoja sekä ilmoittautumiset avoimiin harjoituksiin: antti.s.uusitalo@gmail.com tai roberto.nuccior@gmail.com

Kategoria(t): Uutiset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.