Astrit Kabashi jatkaa Gnistanin edustusjoukkueessa

Astrit Kabashi on tehnyt kauden 2015 kattavan jatkosopimuksen. Kolmannen kautensa keltapaidoissa aloittava ”Asse” on tullut tutuksi Ogelissa oikeana laitapuolustajana.

”Assen jatkosopimus on hieno asia. Nuoresta iästään (21v) huolimatta hän on jo kokenut pelaaja. Viime kausi ei ollut mikään täysosuma. Asse aloitti kesällä armeijan mikä sotki pahasti kuviot kesken kauden. Odotukset tulevalle kaudelle ovat seuran puolelta kovat. Uskon, että Asse vastaa huutoon ja saamme nähdä häneltä vastaavia otteita kuin kaudella 2013, jolloin hän oli koko joukkueen parhaimmistoa”, kommentoi manageri Uusitalo

Asse itse kommentoi jatkosopimustaan seuraavasti: ”Odotan jo kovasti tositoimiin pääsyä. Joukkueen runko vaikuttaa jo tässä vaiheessa erittäin hyvältä ja treeneissä on ollut erinomainen meininki. Myös uusi valmentaja on tuonut sopivasti lisäpotkua tekemiseen. Kaiken kaikkiaan on hyvä fiilis lähteä joulun viettoon.”

Kategoria(t): Uutiset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.